НП „Пирин” търси с конкурс наемател на атракцион „Пикника”

Дирекция „Национален парк ”Пирин” обявява конкурс за възлагане на туристически дейности и услуги в атракционно съоръжение „Пикника” в местност Чалин валог на парков участък „Вихрен”.

Фирмата, която ще спечели конкурса, трябва да осигурява информационни услуги, да продава сувенири, напитки и други стоки, да изготвя специализирани рекламни материали за обекта след съгласуване с възложителя, да организира мероприятия и събития със спортен, образователен и друг характер.

За правото да извършва туристически дейности и предлага туристически услуги в атракционно съоръжение „Пикника”, изпълнителят поема ангажимент да стопанисва и поддържа съоръжението. Той трябва да лакира дървените елементи, да подмени счупените, изгнили и повредени елементи, да подмаже огнищата, които се ползват от туристите. Необходимо е да има охрана, да се организира сметосъбиране и сметоизвозване от района. Заплаща такса за предоставено право да се ползва обекта при базисна цена от 920 лева. Срокът е 1 година.

Предложенията на кандидатите се приемат до 11 ноември тази година в деловодството на НП „Пирин”. Два са показателите за оценка на предложенията – концепция за устойчиво развитие на обекта и предложената цена. Те ще бъдат разгледани на 16 ноември от 11,00 часа в дирекцията на парка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене