Миков подкрепи червения отбор в Пиринско, поклони се пред паметника на Дядото

main_bДа подкрепи кандидат-депутатите на Коалиция „БСП лява България“ в Пиринския край днес на посещение в региона дойде лидерът на столетницата Михаил Миков.

„Благоевградската листа е силна. Това са хората, които могат да отстояват истинските национални интереси”, заяви Миков пред журналисти в областния център. Попитан кои ще бъдат приоритетите на „БСП лява България“ в следващия парламент, той отговори, че ще се работи за вземането на по-справедливи за хората решения.

„Ако всички партии са искрени, че имаме демографски проблем и искаме разрешаването му, то семейното подоходно облагане трябва да бъде основен приоритет в работата на 43-то Народно събрание”, категоричен бе той.

Според него трябва да бъде продължена и политиката на социално размразяване на доходите, както и поощряването на производството чрез повече справедливост за малкия и среден бизнес, който да разкрива работни места.

В коментар на казаното от Цветан Василев при предаването му на сръбските власти, че сега в България много политици ще изгубят съня си, Миков заяви: „Имам добър, но за съжаление кратък сън, особено сега заради кампанията”.

Михаил Миков и водачът на листата на Коалиция „БСП лява България“ за Благоевград Кристиан Вигенин се поклониха и поднесоха цветя пред паметника на Димитър Благоев.

Пред събралите се членове и симпатизанти на червената партия Миков каза, че името на Благоев е свързано с онова голямо желание за повече справедливост, което е вградено вече 120 години в идеята на БСП.

„Социалистическото дело е дало много на Благоевград и областта – развитието на промишлеността и инфраструктурата. Този площад, на който сме в момента, е част от онова, което някои днес се опитват да скрият и да откъснат тази страница от историята на България”, каза още Миков.

Той призова хората, искащи повече справедливост, да изберат номер 22 в интегралната бюлетина.

more_1_b

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене