За пореден път жителите на Полена в община Симитли показаха, че са задружни и че всеки един от нас може да допринесе за благото на родното село.

Кметът Веселин Топузов и жители на с. Полена ремонтираха моста и пътя до гробищния парк

По инициатива на кмета Веселин Топузов и със съдействието на кмета на община Симитли Апостол Апостолов и кандидатът за народен представител Стефан Апостолов, няколко момчета и мъже от Полена подмениха старите, изгнили дървени греди на моста към гробищния парк. За целта е използван материал от демонтирания „Железен мост“, който свързваше град Симитли и кв. „Ораново“.

Освен реновиране на моста към гробищния парк, поленчани ремонтираха със собствен труд съществуващия черен път, който също бе в изключително лошо състояние.

Кметът на село Полена Веселин Топузов разказа, че е споделил за проблема с кмета Апостолов и кандидатът за народен представител Стефан Апостолов, които веднага са се отзовали на молбата му за съдействие, осигурявайки необходимите материали.

Той изказа изказа специални благодарности към тях, а и към всички жители на населеното място, които винаги се отзовават, когато има нужда от помощ и когато трябва да се свърши нещо за селото и за неговото облагородяване!

*Предизборна публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление!

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене