Никола Джингаров: Загубихме много! Но можем да наваксаме!

„Експерименти с държавата трябва да свършат при това веднага. Загубихме много. Виждаме хаос, виждаме несигурност, виждаме катастрофална инфлация. Само за няколко месеца държавата се срива до нивото през 96 – 97 година. Това е недопустимо.“ думите са на лидерът на ПП ГЕРБ – Гоце Делчев и кандидат народен представител от 1 МИР – Благоевград Никола Джингаров.

„Криза се бори с единност. С държава. Не мога да скрия, че надежда ми дават думите на най – успешният премиер в съвременната ни история Бойко Борисов, който на посещението си в Гоце Делчев каза:“ Пазете здравето си. Другото ще го оправим. Ще се договорим отново за цената на газта. Ще се справим с енергийната криза. Ще преборим инфлацията…Здравето ни е лична отговорност. Пазете го.

Думи на опита, дъжравността, думи за грижа към хората“, каза още пред Топ Преса г-н Джингаров. Той бе категоричен, че само правилният избор и подкрепата към коалиция ГЕРБ – СДС дават надежда за стабилност и гаранция че ще наваксаме пропуснатото и ще възнановим загубите.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене