Бившият премиер припомни, че по време на неговото управление е сътрудничел много добре с кмета Владимир Москов въпреки, че е издигнат от БСП и, че са свършили много добри неща за общината.

Бойко Борисов в Г. Делчев: Ваксинирайте ако трябва денонощно – само това е спасенито

Да се информира за инвестираните от държавата по времето на „кабинета Борисов“ средства за оборудване на две нови отделения в гоцеделчевската болница, Бившият премиер Бойко Борисов бе днес в Гоце Делчев. Той бе придружен от активът на областната управа на ПП ГЕРБ, местният лидер на ГЕРБ кандидат за депутат, Никола Джингаров, местните активисти на партията, управата на МБАЛ „Иван Скендеров“ начело с управителят д-р Петър Фелибев, медицинския персонал и симпатизанти на ГЕРБ.

В непринуден разговор, Бившият премиер се интересуваше и от това, дали са много болните във здравното заведение и какъв е ефектът от финансираните две нови отделения в болницата – за инванзивна кардиология и образна диагностика. Бившият премиер припомни, че по време на неговото управление е сътрудничел много добре с кмета Владимир Москов въпреки, че е издигнат от БСП и, че са свършили много добри неща за общината. Дори изпрати чрез медиите лични поздравления до Москов, “Ваксинирайте, колкото може повече, ако трябва денонощно защото това е спасението“, препоръча на гоцеделчевските медици, Бойко Борисов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене