Топ Преса настоява: Да се осигури зала за децата трениращи художествена гимнастика в Гоце Делчев!

От както се помня постоянно има избори за кмет, за президент, за партия. Преди избори всички обещават, та обещават. Вече съм на 40 лятни ваканции и до сега много малко от обещаното се е сбъднало.Скоро пак ни предстоят избори и искам да помоля всички кандидат спортисти да не обещават, а да помогнат на децата на регион Неврокоп ,да се случат неща ,които не струват толкова много.
Преди време група будни майки съвместно с община Гоце Делчев направиха инициатива да има клуб по художествена гимнастика, в които младите дами да тренират един от най- красивите и грациозни спортове.Благодарение на тези будни родители и съдействието на общината клубът за минимално време стана реалност и започна да жъне успехи.Но не си мислете, че говоря за успехите на сцена. Говоря за успехите, които нашите деца постигат в залата ,защото на състезание отиваш само да си вземеш медалите,които си заслужил за положения труд в същата тази зала. Но от сега за напред на нашите деца им предстои по голяма трудност и не защото тренировките ще стават по-сложни,а защото има вероятност да останат без зала.Затова искам да помоля будните майки, ако са заспали,да се събудят и всички,които ще участват в политическата надпревара и имат възможност да съдействат, да го направят!
Мисля,че не струва толкова много и децата го заслужават и без това последните месеци всички знаем, че те са ощетени най-много.Нека не ги разочароваме! Автор: Костадин Лефтеров! Топ Преса се присъединява към каузата!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене