ВИДЕО! Политикът от Абланица Арбен Хавальов: Аз няма да се ваксинирам! Ще наруша правилата!

Според лидерът на партия “Бригада”, организацията му стои малко встрани от политическиит игри. Арбен Хавальов подчерта, че цялото политическо и медийно пространство е обсебено от гняв, омраза, унижение и арогантна подигравка с народа.

“Нашите принципи и цели са изцяло в противоречие с текущата политическата действителност. Нас не ни интересува кой ще бъде Главен прокурор и дали той ще принадлежи към Пеевски или Прокопиев, нас не ни интересува колко низко политиците ще си свалят гащите, за да получат повече нови милиарди от Европейския съюз.”

отбеляза лидерът на партия “Бригада.

По думите му, той уверен и спокоен, но тъжна усмивка посреща и изпраща в безсилието си пострадалите хора от системата.

Но, аз твърдо вярвам и имам вътрешната сила да вървя в посоката на съюзяване на добрите хора и вече се уверих, че  фундамента на “Бригада”, построен от обикновени хора с напукани от труд ръце, хора от малките обезлюдени села, от дребния и среден бизнес, който едвам оцелява, пострадал от системата, е здрав като бетон.

Аз вярвам във всички тези хора защото Бригада е партията на Народа.

подчерта председателя на “Бригада”.

Според Арбен Хавальов основните цели, на неговата партия са свързани с възраждане на българското село и повишаване качеството на живот на хората, както и подобряване на бизнес средата в България. За тези цели, действия и програма председателят на бригада обеща да говори детайлно след 2 дни.

Той подчерта, че “Бригада” не може да остане безучастна и без позиция по въвеждане на така наречения Зелен сертификат. Но неговата партия не се втурнала с останалите политически партии да произведат предизборен капитал, яхайки вълната на протестите.

“Всеки си е, ще използвам една красива българска дума чешит. Силата, която ще събори Системата не е в разделяне на Народа, а в неговото обединение. Животът през последната година ни доказа, че в България все още не се е появил Истинския водач на нацията. Но времето е учителя.”

За да се обедини нацията според Хавальов е нужно да преболедува и да мине през всичките политически язви.

“Време е политическата класа да разбере, че политика не се прави с думи и харвардски бизнес етикет, а с дела, доказани от достойни лидери.”

Според лидерът на Бригада не е коректно да се използват думите “Зелен сертификат”.  Хавальов подчерта, че според него това е “Черен сертификат”.

“Сертификат, който ще почерни българското семейство и бизнес.

Ще вкара във вражда родител и дете, полицаи, лекари и държавни служители да наказват своите деца, семейства и близки приятели. Няма да преповтарям фактическата и правна страна на принудителните действия на Правителството като нарушения на Конституцията на Република България, няма да питам Бойко Борисов и Президента Румен Радев дали имат всеки поотделно зависимост от чужди правителства и от Брюксел, защото отговора е ясен.”

Но ви питам Борисов и Радев – защо?Защо бе? Какво не ви стига – пари, власт? Защо се продадохте?

Какво още каза Арбен Хавальов – председател на партия “Бригада” вижте във видеото.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене