Кандидат-депутатите от ПП „Има такъв народ“ очароваха жители на Симитли, след ползотворна среща с членове и симпатизанти

На изключително радушен прием се радваха днес в Симитли представители на ПП „Има такъв народ „, които използваха последните слънчеви дни, за да се срещнат с членове и симпатизанти на партията.

Гости в града бяха кандидат-депутатите – Анита Коцелова, Станислав Богдански, членове и симпатизанти от други общини в Югозапада. На срещата присъства и г-жа Виктория Василева – водач на листата за МИР 01-Благоевградски.
Бъдещите народни представители се срещнаха с много граждани, членове и симпатизанти, разговаряха по различни теми, обсъждаха проблеми, засягащи местните жители.

Верни на стила си, познат от предишните избори, представителите на „Има такъв народ“ не отминаха нито един от хората, които ги спираха по улиците на града, за да си поговорят с тях. Партията, която показа завидно добри резултати на изборите през юли, спечели симпатиите на избирателите  с естественото си поведение, близо до хората и  заразния си младежки ентусиазъм и жар.

Денят беше изключително приятен, а срещата ползотворна, коментираха симитличани, присъствали на срещата. На финала и всички си пожелаха успех на 14. 11. 2021г, когато отново ще избираме нашите представители в парламента.

Петя Костова

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене