Албина Анева повежда към успех отбора на Изправи се БГ! Ние идваме!” в Пиринския край

Коалиция „Изправи се БГ! Ние идваме!” откри днес своята предизборна кампания в Благоевград с водосвет. Водач на листата за народни представители е известният благоевградски адвокат Албина Анева, а в отбора на коалицията има още силни и значими личности.

В битката за 47-ия парламент всички те ще заложат на социалната политика, на защита правата на обикновения човек в тежката ситуация с увеличените цени на тока, газа и стоките от първа необходимост. Животът на хората става все по-труден. Затова от „Изправи се БГ! Ние идваме!” ще настояват държавата да поеме тази част от разликата на цените на горивата и тока, която води до повишение на цените, а това се отразява на доходите на хората. От коалицията са готови с 31 антикризисни мерки в защита на бизнеса и домакинствата в енергийната криза. За да не се чувстват българите притиснати от монополите, от намалението на доходите, от увеличеието на цените.

Албина Анева подчерта, че тяхната листа включва само хора от Благоевградска област и в нея няма парашутисти, няма хора от други региони на страната.

Всички от листата на коалицията в Пиринския край ще работят в интерес на хората от Благоевград и Благоевградска област. В нея има специалисти в областта на медицината – д-р Гайдарски, д-р Радойкова, д-р Арабаджиев. Има и адвокати, и представители на застраховането, както и на културата. От всяка по-голяма община има по един представител в листата.

„Моята лична цел е решаването на проблемите на област Благоевград. Изцяло ще съм в подкрепа на благоевградчани по всеки един проблем. Ще съм винаги на разположение на въпросите на моите съграждани. Ще работя за разкриването на нови работни места, ще подкрепя инициативата на кмета Илко Стоянов за повишаване благосъстоянието на благоевградчани, подкрепям идеята му за създаване на Индустриална зона и другите му идеи за по-добър живот на благоевградчани. Много проблеми има в нашата областта, те са и в инфраструктурата. Ще направя така парите от европроектите да се разходват справедливо, ще бъда будната съвест на всички, които живеят и милеят за нашата област”, заяви Албина Анева, водач на листата на коалицията в Пиринския край. Аз не се предавам в нито една трудна ситуация и наистина обичам хората в нашия район, затова ще работя със сърце за тях, допълни тя.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене