„ПРЕСТИЖ БИЗНЕС“ ООД-БЛАГОЕВГРАД подписа договора за изграждането на новият физкултурен салон в ОУ „Христо Ботев“ Долно Дрянов

Договора за изграждането на новия закрит физкултурен салон в училището на гърменското село Долно Дряново е вече факт. Той бе подписан преди дни от избрания изпълнител на проекта „Престиж Бизнес „ООД-Благоевград и ръководството на училището. Очаква се още тази пролет да започнат строителните дейности и децата от Долно Дряново да се сдобият с дългоочакваното модерно спортно съоръжение.

Изработеният проект за новата сграда, която ще бъде до самото училище, е на арх. Джемал Башов – възпитаник на училището в Долно Дряново .
Стойността на проекта е 465 000 лева с ДДС.

Така и децата от гърменското село Долно Дряново се очертава скоро да имат закрит и модерен физкултурен салон, в който да тренират и през зимата.

Хората от Долно Дряново споделят ,че още при строителството някога на училището в селото им е имало предвидено място за физкултурен салон с панели, но е било пропаднало.
Според проекта на арх. Джемал Башов, спортното съоръжение в Долно Дряново ще бъде с размери : 500 кв. м. с 25 метра дължина,18 метра ширина и 8 метра височина, със зали за фитнес , тенис и др. и мини стадион с два реда седалки. Предвиденото по проекта строителство е със сандвич панели.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене