ГЕРБ се устреми към НС с нови кандидати от Благоевград и Петрич

Областният лидер на ГЕРБ в Благоевград Андрей Новаков подреди листата за 47 НС и я изпрати за одобрение в централата на партията.

Водач и този път е бившият транспортен министър Росен Желязков. След него се нареждат общинският ръководител и директор на ВиК-Благоевград Росица Димитрова, съпартиецът Кирил Илиев, който е общински съветник в града, Соян Стоев от Сандански, д-р Емир Тончев от Разлог, банскалията Александър Мацурев.

Изненадващо, петричанинът Георги Динев, който е сред най-дългогодишните депутати в Пиринско, не е в включен в листата. Новото лице от Петрич е Костадин Стойков. Той е шеф на дирекция „Техническа инфраструктура, строителство и благоустройство” в Общината. Имаше сканадли около назначаванетом преди време, тъй като станало без конкурс.

Симитлийският Стефан Апостолов щурмува на 14 ноември под традиционния номер 22. Той е е сред народните избраници с най-много преференции в страната. В листата са активисти на ГЕРБ в Гоцеделчевско, Хаджидимово и други населени места. Всички кандидат-депутати ще бъдат съобщени до ден, казаха от централата в Благоевград./е новина/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене