Румен Радев от Благоевград: Очаквам в България да не остане неразкрита кутията на Пандора

Моите очаквание са българските служби и правоохранителни органи да работят така, че възстановяването на справедливост да минава през това гражданите да научават от тях, а не от чужбина нарушаването на закона. Това каза президентът Румен Радев в Благоевград.

Той допълни, че се надява в България да не остане неразкрита кутията на Пандора, коментирайки изнесените имена на българи от разследването „Пандора пейпър“.

Радев обясни, че дебатът му по време на кампанията ще бъде с българските граждани, а не с политиците. И припомни, че е водил този дебат през целия си мандат и винаги е бил на страната на гражданите. Очаквал в тази напрегната обстановка да има толерантна кампания, в която водещи да са идиите, а не компромантинте.

Румен Радев: Очаквам в България да не остане неразкрита кутията на Пандора

Радев пристигна в Благоевград, посрещнат от над 100 души – ръководители на институции, общественици и от членове на неговия инициативен комитет. Сред тях бяха Иво Андонов от САЩ 94, бившият ректор на ЮЗУ Иван Мирчев, Невпрокопският митропилит Серафим, районният мюфтия  и др. Радев провежда среща с областния Николай Шушков и кмета Илко Стоянов.

 

Очаквайте подробности

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене