Една история с щастлив край!Неврокопчанка откри загубеното си куче след серия перипетии и усилено издирване

Упорита дама – Виктория Румянцева успя за издири и върне в дома си кучето си, което изчезнало внезапно. Тя сподели своята история на една от страниците за Гоцеделчевци във Фейсбук, за да изрази признателността си, към всички, които са подходили сериозно по въпроса за издирването. Ето какво написа тя:
„Здравейте група! Искам да споделя, че след много усилия и упорито търсене моето куче Ричко бе намерен и вече е у дома. Всъщност бил е откраднат и закаран на Папаз чаир да пази имота на някой. Разбирайки, че го търся упорито из града, квартал Кумсала, Хаджидимово и къде ли не, са махнали каишката му и са го пуснали на пътя пред един от хотелите.
Специални благодарности за Ирина Кафеджиева и сина й Алекс, Василена Добрева, която ми даваше кураж и искрено съчувстваше на проблема ми, Мария Атанасова, която първа ми се обади, че е на Попови ливади и ми помогна, Тони Георгиев, Спас и Катя, споделящи всеки път публикацията ми с надежда да го намерим и всички, които проявиха милосърдие и съпричастност.
Благодаря и на тези, които пишеха заядливи коментари и късаха обявите, които поставях. Поддържаха ме във форма.
Сърдечни благодарности на всички, които откликнаха безусловно макар и да не ме познават. Нека бъдат благословени всички ваши желания за здраве и благополучие. Да бъде!“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене