Мотокрос в Самуилово през уикенда, един зрител ще спечели лек автомобил

Мотокросът в петричкото село Самуилово наближава! Рев на мотори ще огласи още днес населеното място, а тренировките и състезанието са през уикенда – в събота и в неделя. За местните хора това е едно от най-големите спортни събития, защото посрещат около 100 мотоциклетисти и хиляди зрители. Атрактивната надпревара „Гран При – Петрич 2021” пък ще се проведе  на най-доброто трасе в региона, което е с дължина 2,2 километра. Осигурени са места за паркиране, оформени са виражите, скоковете и другите елементи. Състезанието ще се проведе в няколко класа. Първата подобна надпревара тук е проведена преди 52 години – в далечната 1969 година.

Един от зрителите ще спечели само срещу билет от 5 лева да спечели лек автомобил „Алфа Ромео”. Наградата ще бъде връчена на щастливеца след томбола, а печелившият билет ще изтегли най-малкият зрител на състезанието. Колата е осигурена от един от спонсорите – Автокъща „Криси Ауто” от град Дупница.

„Децата и младежите до 18 години влизат безплатно. Но всеки може да си вземе билет, ако иска да участва в битката за колата. На билетите се пише името и телефона на участника. След това пропуските се събират в стъклена кутия. Най-малкото дете ще изтегли името на късметлията”, заяви кметът на Самуилово – Кирил Стоянов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене