Общинският съвет на Гоце Делчев одобри серия от частни инвестиции

Общинският съвет на Гоце Делчев разгледа и одобри серия от искания на граждани с инвестиционни намерения. Разрешение да променят предназначението на земеделски земи и имоти в регулация получиха:
Исмаил Джугдан, който ще прави рибарник в местността Чарка, село Брезница;
Васил Тодоров Червенков – за многофункционална зона в Гоце Делчев;
Еко енерджи груп ЕООД – ще да гради производствена зона в с.Баничан;
Мустафа Халил Гета – ще вложи пари за спортен терен в с. Корница с устройствена зона;

Фиданка Куртова и още няколко свързани с нея лица ще използват имотите си в с.Попови ливади за построяване на жилищни сгради. Мария Атанасова Дечина получи зелена светлина за промени в имота й в Гоце Делчев с ПУП-ПЗ; Беше разрешено изработване на ПУП-ПЗ за построяването на три гаража до трафопост между улиците „Неофит Бозвели“ и „Братя Миладинови“ в град Гоце Делчев. Петното е било предвидено за озеленяване, което не се е случило през годините, а сега ще послужи за гаражи на заинтересовани граждани.

Разрешено бе промяна предназначението на земеделски имот в местност „Балтовици“ от землището на село Борово, където Харалампи Любенов Станчев ще строи автосервиз и гаражи. Разрешено бе изготвянето на ПУП за промяна предназначението на земеделски имот в местност „Мантара“ от землището на село Борово с цел оформяне на обект за съхранение на селскостопанска техника на Сане Шабанова Бялк.

Разрешено бе Крум Костадинов Харизанов за смени предназначението на земеделски имот в местност „Лозята/Гребенаря“ от землището на село Мосомище, за да построи жилищна сграда и автосервиз. Семейството на Ашуретка Молла получи карт бланш да използва за жилищно застрояване имот в местност „Арнаутско вършило“ в землището на село Буково.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене