Connect with us

Спорт

Община Сатовча осигури стадион на футболния отбор на Слащен

Published

on

Община Сатовча предостави за безвъзмездно ползване стадион на Футболен клуб „Слащен – 2007”. Решението за това е на Общинския съвет. То идва след искане на Жулиен Манов, председател на Управителния съвет на сдружението с нестопанска цел, за предоставяне на спортната база.

Съветниците приеха футболистите на Слащен, които играят в „Б” окръжна група, подгрупа „Места”, да играят своите мачове на футболното игрище. Теренът е с обща площ 11 420 квадратни метра. Съблекалнята, която е публична общинска собственост с площ от 130 квадратни метра, също ще се ползва от играчите безвъзмездно.

Договорът между Община Сатовча и ФК „Слащен – 2007” е за срок от 3 години

Спорт

Училището в Гърмен почете паметта на свой учител с футболен турнир

Published

on

Средно училище „Св. св. Кирил и Методий” в село Гърмен организира Областен футболен турнир в памет на Филип Хасимов – учител по физкултура в школото, посветил живота си на учениците и спорта.

В надпреварата взеха участие осем отбора от Гърмен, Рибново, Кочан, Слащен, Якоруда, Сатовча и Гоце Делчев. На полуфинала сили премериха ПМГ „Яне Сандански“ срещу НПГ „Димитър Талев“ и СУ „Йордан Йовков“-Рибново срещу СУ „Св. Климент Охридски“-Слащен. Оспорваният финал бе между отборите на ПМГ „Яне Сандански“ и СУ „Йордан Йовков“-Рибново. Победител в турнира стана отборът на ПМГ „Яне Сандански“-Гоце Делчев.

„Благодарим на всички участници и техните учители за усилията и емоциите, които оставиха на терена, без да се пестят, в памет на теб, Учителю”, написаха от ръководството на СУ-Гърмен.

Continue Reading

Новини

В Гърмен се проведе областен турнир по футбол

Published

on

На 20.10.2021 г. в с. Гърмен се проведе областен турнир по футбол за ученици от VIII до XII клас в памет на Филип Хасимов – бивш преподавател по физическо възпитание и спорт в село Гърмен.

Осемте училища, които участваха, бяха разделени в две групи от по четири отбора. Възпитаниците на ПМГ “Яне Сандански” спечелиха в своята възрастова група след три победи срещу връстниците си от Кочан, Слащен и Якоруда.

Много оспорвана се оказа полуфиналната среща срещу НПГ “Димитър Талев”, но учениците ни успяха да спечелят с дузпи.
На финала отборът на ПМГ “Яне Сандански” победи отбора на село Рибново.
Поздравления за отличното представяне на учениците на ПМГ, които завършиха турнира без загуба и без допуснат гол!

Continue Reading

Спорт

Кметът на Сатовча с ловен трофей

Published

on

Кметът на Сатовча д-р Арбен Мименов имаше успешен лов на последния си излет, видно от позирането му с трофея. Запознати коментират, че това е пореден успешен лов на управникът, който има точен мерник не само в политиката. Д-р Мименов е известен с неконфликтния си подход към административното управление и не случайно е кмет няколко мандата под ред. Релаксиращите почивки сред природата с ловната дружинка изглежда са част от формулата му за успех на работното място и на ловните полета.

Continue Reading

Новини

Кметът на Благоевград Илко Стоянов пред Методи Байрактарски: Ще изпълня всичко, което съм обещал. Борците ще имат тепих!

Published

on

ВИДЕО

Борците от Спортен интернат „Пирин“ в Благоевград ще получат обещания тепих, това заяви кмета на Благоевград Илко Стоянов пред камерата на Методи Байрактарски.

 

Continue Reading

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПОПУЛЯРНИ