Н. Чакърдъкова: Държа на срещите лице в лице, вие преценете дали съм искрена

main_bДържа на срещите лице в лице, вие преценете дали съм искрена. С тези думи посрещна симпатизанти и почитатели Николина Чакърдъкова в Марикостиново, Чучулигово, Кулата и Капатово.

Цял ден продължиха срещите из Петричкия регион с много въпроси и дебати.

„Не искам и няма да мълча, време е политиките да се правят в името на хората” – каза водачът на листата на АБВ за 1 МИР – Благоевград – Николина Чакърдъкова.

Загрижени, някои почитатели й казваха, че е хубаво да си пее и да не се меси в политиката, защото няма някой, който да не е отишъл в парламента и да не се е откъснал от народа. На свой ред Николина им отговори:

„Има голям дефицит на човечност, любовта между хората изчезна, егоизмът владее ежедневието ни. Трудно е да си човек, да бъдеш независим и да можеш да изказваш свободно своето мнение. Аз не се притеснявам, затова държа на срещите лице в лице, вижте ме, чуйте ме и сами преценете дали съм искрена”.

Народната певица добави: „Тази седмица правим първата крачка към нещо голямо и обществено. Разбрала съм едно, че човек може всичко да преживее – само да е жив и здрав. В събота в гр. Гоце Делчев идва един от най-добрите мамолози в България – д-р Седлоев. Когато разбра, че съм кандидат за народен представител, той сам ми се обади и ми каза: „Имаме нужда в днешния ден от хора като теб, искам да помогна и идвам в Гоце Делчев”.

Всички жени са добре дошли в събота на профилактични прегледи за рак на гърдата. Д-р Седлоев идва с две сестри и още един доктор, с техника специално за всичко жени в Гоце Делчев. Всички желаещи могат да си запишат час в клуба на АБВ при градинката на Фонтана.

„За мен профилактичните прегледи са едни от най-важните неща, които ние, хората, трябва да правим. Дори в програмата на АБВ е залегнала идеята профилактичните прегледи да бъдат задължителни, защото няма по-ценно нещо от здравето”, заяви още Николина Чакърдъкова.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене