Кирил Петков: Спестяванията ми са 1 млн. лева, живея в апартамент 85 квадрата в центъра

1 милион лева са ми спестяванията, те са от предишни успехи в бизнеса. Два пъти съм влизал и съм излизал от бизнес проекти, с които съм много горд. Това каза Кирил Петков от новата политическа формация „Продължаваме промяната“. Той добави, че не му се налага да прехвърля бизнеса си на роднини, както и че е платил данъците върху всеки лев, който е спечелил.

„Живея в апартамент 85 квадрата в центъра, на мен ми е идеален“, коментира Петков и допълни, че обича да ходи пеша, ако може без да шофира.

„Не можах да повярвам, че процентът, който ни дават, е толкова голям“, призна бившият икономически министър. „С хубава кампания тези 9% могат да бъдат умножени по три“, заяви Кирил Петков. Той обаче добави, че дори не е важен толкова резултата на „Продължаваме промяната“, а да се съберат 121 депутати в следващия парламент, който да направят „коалиция на почтените“.

„Много се зарадвах и на Христо Иванов, и на Мая Манолова, че казаха „дайте да разговаряме“, каза Петков. Той обаче смята, че е по-добре да не се явяват заедно с общи листи на изборите. „Има десни, които никога няма да гласуват за Мая Манолова. Има и леви, които не биха гласували крайно дясно“, обоснова се бившият служебен министър.

От ИТН Петков би искал да говори с Мика Зайкова, с която вече са работили добре.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене