Предварителна информация за турнира „Св. Хуберт“ за Югозападна България

На 18 септември ЛРС-София-запад ще бъде домакин на зоналния турнир „Св.Хуберт” за Купата на НЛРС-СЛРБ за Югозападна България. Сборният пункт за участниците е в 07:30 ч. на пътя за село Понор, координати: 42.918503, 23.140280. От 08:00 ч. до 08:30 ч. е тегленето на жребия и техническа конференция.

Съдии на турнира ще бъдат Любомир Стефанов, Петър Радев, Любомир Катронски, Евтим Лозанов, Соня Андонова и Кирил Марков.

Ще се ловува на разселен фазан (без съпътстващ дивеч).

Всеки участник в зоналния турнир “Св. Хуберт” за Югозападна България трябва да предостави в деня на съответния турнир заверен ловен билет и членска карта за 2021 г. от ловно-рибарско сдружение, което е член на НЛРС-СЛРБ, редовни документи за носене и употреба на ловно оръжие, контролен талон за регистрация на ловното си куче в ловното сдружение, на което е член, и заверен ветеринарен паспорт за кучето, с което ще участва, като в него трябва да са отразени извършените ваксинации и обезпаразитявания. Тези документи трябва да се предоставят при регистрацията преди турнира и при поискване от съдиите.

Таксата за участие в зоналните фази на турнира е 30 лв. на състезател.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене