За да пазим здравето на пощенските работици в Гоце Делчев рискуваме това на десетки граждани!

Що за аршин? Що за мерки? След като тази седмица стана ясно, че за Лили Иванова вирус няма и тя може да пълни десетки хиляди зрители в амфитеатъра на град Пловдив, без мерки и правила… В Гоце Делчев по подобен начин прилагат мерките в местната поща. За едни майка за други – мащеха! 

Наши читатели ни изпратиха снимки, как от ранни зори пред входа на пощата се тълпят хора за изплащане на помощи и пенсии и никой не взима мерки за тяхното здраве. За да се спазват мерките в сградата на пощенската старциа на Гоце Делчев, през входа се пропускато по един по двама, опашката стои така цял ден, а отпреде  пълна анархия… Няма дистанция. Няма контрол! За какво плащат заплата на охранителите в пощата, пита се в задачата? Да стоят и да блеят по цял ден ли? Не е ли тяхно задължение, да се въведе някакъв ред с цел опезване на общественото здраве? Къде е РЗИ? Къде са контролните органи?

Да си знаете – за това хората ви нямат доверие, драги управленци, защото докато затваряте бизнеси и се разправяте с фризьорските салони, истинските огнища за зарази с лекота, безконтролно съществуват.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене