МЕГА СКАНДАЛ! Дърти извратеняци търсят секс с непълнолетни момчета в Гоце Делчев! СНИМКА

Мъже от Гоце Делчев и региона на по 50 и над 50 години от месеци насам пълнят сайтовете за запознанства в мрежата с оферти към ЗАБЕЛЕЖЕТЕ – непълнолетни момчета за секс. 

Почти истерично се натрапват рекламите по месинджери и приложения за изпръщане на съобщения, от въпросните извратеняци към симпатични момчета от града и региона, твърдят отлично осведомени източници на Топ Преса. Офертите са повече от перверзни. Така например безсрамник на петдесет години с телефонен номер 0888 810 640 е обявил в известен сайт за секс запознанства следното : „ИСКАМ ДА ОТКРИЯ МОМЧЕТО НА МЕЧТИТЕ ДО 18Г ОТ КОЕТО ДАСЕ НАМИРА ОТ ГОСПОДИНЦИ И ОТ ОКОЛНИТЕ СЕЛА НА ГОСПОДИНЦИ ЗАА ВСИЧКИ НАСЛАДИ В СЕКСА ДЪРЖА ДА Е САМО АКТИВНО ИСКАМ ПЪЛНА ПРОГРАМА ГУШКАНЕ СВИРКИ ЛИЖЕНЕ ЧУКАНЕ ДО НАСИТА И ПРАЗНЕНЕ НАВСЯКАДЕ ИСКАМ ДА СИ ДИСКРЕТЕН И МНОГО ДА СИ СЕКСИ НО ИСКАМ СЕРИОЗНО ПРИЯТЕЛСТВО МНОГО МЕ ИЗКОШАВАТЕ СЛАДУРЧЕТА ОТ 17 МАКСИМО ДО 19 ОЧАКВАМ ВЕ СЛАДУРИ ЗА МЪЖЕ НАД ТАЗИ ВЪЗРАСТ И ПАСИВНИ НЕ ИСКАМ ИДА ВЕ ЧУЯ ЧУВАТЕЛИ НЕ МИ ЗВЪНТЕ САМО ЗА АКТИВНИ СЛАДУРИ ДО 18 19 И ТО САМО ОТ Г. ДЕЛЧЕВСКО И ВАЙБЪР НЕ ВАЖИ ЗА НЕСИРИОЗНИ…“ Разбира се съобщението е публикувано без никаква редакторска намеса. Друг дърт педе…аст, е написал : ПАСИВЕН НА 59 Г ВЪНШНО МАЗЕЕН И ГЛАДЪК А ОДОЛ МНОГО НЕЖЕН И ТЕСНЯК ИСКОШЕВАТ МЕ МЛАДИ МОМЧЕТА ОТ 17 /19Г ИСКАМ ДА СЕ ГАВРЯТ СЪС МЕН САМО ОТ Г ДЕЛЧЕВСКО… телефонът който е посочен за връзка е 0888 810 640.

Смятаме че изнесденото е достатъчна информация, за разследващите органи, да проверят състоянието на въпросните „личности“ и да ги привикат за справка. На лице са намерения за извършване на престъпления и да не чакаме да се случи нещо по лошо и тогава да „заработим“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене