Община Сатовча осигури безплатни медицински прегледи за възрастните хора

Община Сатовча и тази година организира безплатни медицински прегледи за възрастните хора от всички населени места. Специализираните консултации ще се проведат от утре до 19 септември. Прегледите са един от етапите от Програмата „ Забавно лято, грижовна есен“, която се провежда на територията на община Сатовча със съдействието на кметът на общината д-р Арбен Мименов, в партньорство с Фондация  „BCause“ и МБАЛ „Пулс“ гр. Благоевград, с финансовата подкрепа на „Филип Морис България“ ЕООД. Те са част от инициативите на дружеството за корпоративна социална отговорност за подпомагане на общности в различни тютюнопроизводителни региони и общини. Специализираните безплатни прегледи ще се проведат по утвърден график.

На 11 септември (събота) консултациите ще са в село Сатовча – за Сатовча и съседни населени места. Прегледите ще се извършват от медицински специалисти: ендокринолог – д-р Цанева и ортопед д-р Чолак в сградата на Общината – първи етаж.
На 12 септември (неделя) в село Кочан – за Кочан и съседни населени места. Прегледите ще се извършват от медицински специалисти: ендокринолог – д-р Цанева и ортопед д-р Чолак в сградата на училището – първи етаж.
На 13 септември (понеделник) в село Слащен – за Слащен и съседни населени места. Прегледите ще се извършват от медицински специалист: гастроентеролог д-р Килев в сградата на Здравната служба.
На 14 септември ( вторник) в село Вълкосел – за Вълкосел и съседни населени места. Прегледите ще се извършват от медицински специалист: гастроентеролог д-р Килев в сградата на Здравната служба.
На 18 септември (събота) в село Слащен – за Слащен и съседни населени места. Прегледите ще се извършват от медицински специалист: ортопед д-р Чолак в сградата на Здравната служба.
На 19 септември ( неделя) в село Вълкосел – за Вълкосел и съседни населени места. Прегледите ще се извършват от медицински специалист: ортопед д-р Чолак в сградата на Здравната служба.
Консултациите с пациентите ще са от 10:30 до 12:30 часа и следобед от 13:30 до 17:30 часа. Необходимо е пациентите да носят налични медицински документи – епикризи, изследвания, становища и други.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене