РАЗКРИТИЕ: Татяна Дончева на шопинг във Виена – пазарува в скъп мол, докато България се тресе от скандала „500К“ (СНИМКИ)

Другарката „500к“ Татяна Дончева беше засечена да се развлича преди половин час в аутлетите на скъпарските марки в аутлетцентъра „Парндорф“ близо до Виена, след като забърка огромни интриги в България. Това съобщи Zonanews.bg, като се позова на свои източници във Виена, които потвърждават със снимки присъствието там на забележимата зам.-председателка на Народното събрание.

Бившата адвокатка на групировката „Мултигруп“ е на 5-а Световна конференция на председателите на всички национални парламенти, която се проведе на 7-8 септември в австрийската столица. И е решила да похарчи немалко от огромните си хонорари и стимули, които получава от своите „знаменити“ клиенти, за парцалки от аутлетите на скъпарските марки, съсредоточени в „Парндорф“.

Не е изключено в австрийската столица да са останали и част от финикийските знаци, които трябваше да цепнат една парламентарна група тук.

Другарката „500 к“ в аутлета „Парндорф“ до Виена

 

Другарката „500 к“ в аутлета „Парндорф“ до Виена

 

„Забележимата“ другарка „500“ к в аутлета „Парндорф“ до Виена

 

Аутлетът „Парндорф“ до Виена

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене