15 акта и 18 фиша съставени за ден по пътищата в Пиринско

103313-kat-patna-policiaПрез изминатото денонощие няма регистрирани тежки пътнотранспортни произшествия  на територията от КПП-Бело поле до ГКПП-Кулата и път II-19 в отсечката от ПВ-Симитли до местността Предел, съобщиха от пресцентъра на полицията в Благоевград. При проведени специализирани полицейски операции по линия на безопасност на движението  и нарушения на ЗДвП са констатирани 44 нарушения. Съставени са 15 акта за установяване на административно нарушение (АУАН) и 18 фиша.  7 от нарушенията са за неправилно изпреварване, за неизползване на предпазни колани са констатирани 3 нарушения, превишена скорост- 17 бр. ,  шофиране без задължителна застраховка „Гражданска отговорност” – 1 бр., технически неизправни МПС – 1 бр. и за други нарушения на ЗДвП- 15 бр.

На територията обслужвана от РУП-Разлог са проверени 27 МПС, съставени са 7 бр. АУАН по ЗДВП и 3 бр. фиша.

На територията обслужвана от РУП-Гоце Делчев са проверени 11 МПС, съставени са 1 бр. АУАН по ЗДВП и 4 бр. фиша.

При проведени специализирани полицейски операции по линия на “ТИСПОЛ” за извършване на засилени проверки за използване на обезопасителни колани от водачите и пътниците в МПС и детски обезопасителни системи при превозване на деца е констатирано следното:

От полицейски служители на 01 РУП-Благоевград са проверени 23 бр. МПС, съставени 7 бр. АУАН по ЗДвП и 5 бр. фиша.

От полицейски служители на 02 РУП-Благоевград са проверени 22 бр. МПС, съставени са 1 бр. АУАН по ЗДвП и 5 бр. фиша.

От полицейски служители на РУП-Гоце Делчев са проверени 63 МПС, съставени са 11 бр. АУАН по ЗДВП и 17 бр. фиша.

При специализирани полицейски операции във връзка с “Акция на полицията. “Децата тръгват на училище! Да ги пазим на пътя” е констатирано следното:

 

За времето от 09.09.2014г. и 10.09.2014г., от полицейски служители на РУП-Гоце Делчев, са проверени 30 МПС, съставени са 6 бр. АУАН по ЗДВП и 13 бр. фиша.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене