Преглед на местния печат

„Вяра“

Георги Георгиев от дупнишкото село Джерман се оплака в ГЕРБ – Дупница: Перо ми предложи 10 лв., за да гласувам за Р. Радев

Полицаи от РУ – Дупница подгониха криминално проявения Георги Иванов Митев от дупнишкото село Джерман, известен с прякора Перо, за купуване на гласове. Сигналът срещу него е подаден от Георги Георгиев – син на собственика на магазин в селото Володя Георгиев.

22-год. работник в автосервиз в Пиперево Даниел Георгиев намери и върна портфейл с 50 лв. на жена от Бистрица, отказа възнаграждение

22-годишният Даниел Георгиев, работник в автосервиз в с. Пиперево, намери и върна изгубен портфейл. В портфейла имало 50 лв. в брой, лична карта, дебитни и кридитни карти и други документи. Вещите са на 55-годишната Йорданка Попова от дупнишкото село Бистрица.

Танцьорът Адриан Скримов спечели чисто нова кола преди сватбата си с Моника Георгиева

Бившият лидер на младите социалисти в Перник Адриан Скримов спечели чисто нов автомобил от Националната лотария. Автомобилът идва точно навреме като подарък за Адриан и годеницата му Моника Георгиева, които скоро ще минат под венчило.

20-год. Рушан Садък и Светослав Арнаудов гръмнаха 2 глигана от по 100 кг в Хаджидимовско

Два глигана, тежащи над 100 килограма всеки, гръмнаха двама млади авджии от хаджидимовското село Теплен. Уловът е направен по време на ловния излет в събота в близост до селото. Точен е бил мерникът на 20-годишния Рушан Садък. След немного дълга гонка той успял да свали първото прасе. Вторият глиган бил отстрелян от колегата му Светослав Арнаудов.

Криза! Продават ресторанта на Цветан Евтимов за 325 759 лв. в Кюстендил, имал малко клиентела

Ресторант „Бор” в Кюстендил кацна на тезгяха за 325 759 лв. До публичната продан се стигна заради задължения на собственика Цветан Евтимов към банка. Имотът е ипотекиран за сума от 250 000 лева. Собственикът на заведението – кюстендилецът Цветан Евтимов, държи ресторанта чрез фирмата си „Каради” ЕООД.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене