Нинова: Съдбата на третия мандат ще се реши днес от Националния съвет на партията

Съдбата на третия мандат ще се реши днес от Националния съвет на партията. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на брифинг в Народното събрание.

„В аванс няма как да ви дам нищо“, каза още Корнелия Нинова. Тя заяви, че какво ще стане мандата и колко ще продължи тази дискусия, ще се реши днес.

Лидерът на БСП посочи, че не е забелязала единомислие в парламента.

„Това, което видяхме последните седмици и вчера скандалното поведение на трите партии на протеста, не искат редовен кабинет и стабилно управление. Не искат мнозинство поне да приемем актуализацията на бюджета. Не искат да работят в почивните дни, за да приемем бързо актуализацията и да дадем спокойствие на хората. Какво можем да направим ние в този момент?“, коментира Корнелия Нинова.

Какво можем да направим ние, след като две седмици проявяваме търпение, проявяваме диалогичност, не поставяме условия, призоваваме за разум и отсреща си имаш абсолютно без аргументи не, не и не. Ние сме 36, разбирам да бяхме 121 и щях да ви кажа веднага какво ще стане, защото ще имаме зад гърба си мнозинство в зала. Сега като няма разум и мнозинство, какво да ви обещаем, че ще се случи, каза още лидерът на БСП.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене