До 30 август са възможни промени в проекти за карта на земеделски масиви в Гърменско

Във връзка с провеждане на процедура по реда на чл.37в от Закона за собствеността и ползването на земеделските земи (ЗСПЗЗ) за създаване на масиви за ползване на трайни насаждения за стопанската 2021-2022 година, комисията по чл.37в, ал.1 от ЗСПЗЗ информира собствениците и ползвателите на земеделски земи, че са изготвени проект на картата на масивите за ползване и регистър към нея въз основа на сключеното споразумение за землището на селата Гърмен и Огняново.

Картата на масивите за ползване и регистрите към нея са обявени на интернет страницата на Областна дирекция „Земеделие“ град Благоевград, както и са на разположение на заинтересованите лица в Общинска служба по земеделие Гърмен.

Промени в проектите могат да се правят в срок до 30 август 2021 г. по инициатива на комисията по чл.37в, ал.1 от ЗСПЗЗ или заинтересованите лица. Председател на комисията е Анелия Бусарова.

30 август е и срок за реакции и по процедура по реда на чл.37в от Закона за собствеността и ползването на земеделските земи (ЗСПЗЗ) за създаване на масиви за ползване на земеделски земи за стопанската 2021-2022 година. Комисията информира собствениците и ползвателите на земеделски земи, че на основание чл.74, ал.3 от ЗСПЗЗ са изготвени проект на картата на масивите за ползване и регистър към нея въз основа на сключеното споразумение за землищата на селата Гърмен, Балдево, Огняново, Марчево, Дебрен, Дъбница, Скребатно, Осиково, Ореше, Хвостяне и Крушево.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене