Скандал! Педофили задоволяват нагона си от гърменския квартал Кремиковци?

Печално и скандално известният „квартал“ на община Гърмен – Кремиковци, отново в епицентър на скандал. Този път обаче епиценърът на скандала не са постройките – постройките на този квартал са върху общинска и земеделска земя.

През 2011 г. от Дирекция национален строителен контрол (ДНСК) установяват, че постройките, обитавани от жалбоподавателите, са незаконни. Още тогава ДНСК издава заповеди за премахването им, но те не са изпълнени и това с години създава напрежение в региона. 

Битова престъпност, наглост, зараза и мръсотия… това са само част от проблемите създаваи от битието на „братята“ роми в този „квартал“. Явно това не е достатъчно, за да му светне лампичката на някой, а Топ Преса се натъкна и на нов по страшен, ужасяващ и разтърстващ факт. Последно време за да правят по лесни пари за живот, някои от жителите на квартала решили да продават децата си почасово…

Имаме сведения че жител на Гърмен, известен с това че думата му се чова сред ромите в Кремиковци, последничи между тях и похотливи жадни за секс господа, които плащали добре за приятно изживяваме с млада ромка, в доста от случаите непълнолетна и дори малолетна. Доста от така наречените „кбиенти“ са гости на близките хотели в района, главно село Марчево. За доста от жителите на Гърмен и общината, това е публична тайна и „явлението“ не било от сега. Въпросът е защо компетентните институции не са си свършили работата, защо проблемът се подценява?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене