Да направиш добро! СУ Крупник се сдоби с 12 компютърни конфигурации след кампания по инициативата на бивша ученичка

Преди по-малко от месец, в края на ноември 2020 г., Горица Раклеова от с. Крупник поема инициатива във фейсбук за доброволно набиране на средства. Целта на кампанията е да се закупят компютърни конфигурации за ученици в неравностойно положение, които не разполагат с устройства и не могат да се включат в онлайн обучението от разстояние.

Всички знаем колко важно е образованието на децата, затова голям брой хора се включват в поетата инициатива и средствата са събрани.

Резултатът:

В средата на месец декември, училището в село Крупник, където е учила и самата Горица, се сдобива с 12 компюърни конфигурации – компютри, монитори, мишки, клавиатури, слушалки с микрофон, видеокамери, с което значително се подпомага обучението на 12 деца в електронна среда от разстояние.

Ръководството на СУ „Св.св. Кирил и Методий“, с. Крупник, изказва своите най-искрени благодарности към Горица Раклеова за направеното добро! Колективът към училището и всички ученици й пожелават здраве и щастливи коледни и новогодишни празници!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене