Скандални разкрития! Бившият секретар на общината М. Захова с 10 000 лв. ДМС, останалите от екипа „Томов“ с петцифрени суми, определяни на база 20 часов работен ден

Близо 10 000 лева е трябвало да получи като ДМС административният секретар на община Благоевград Мария Захова за къртовския и труд по време на изборите. Оценката и е направена от бившия врид Ясен Попвасилев разписал колосални суми за заместниците на Румен Томов и секретарят Захова.

Заместник. кметовете по строителството Венелин Трошанов и зам. кметът по културата Пролет Трифонова е трябвало да получат по 6800 лв. Незнайно защо ощетен е бил зам. кметът по сигурността Любен Милев, за когото били определени 3000 лв Попвасилев също разписал за себе си, около около 4000 лв.

Парите били „мотивирани“ като извънреден труд и ДМС, калкулацията сочи, че сумите са за все едно 20 часов работен ден. За големите пари, които са си написали Томовите хора, съобщихме преди дни, съобщихме също, че вероятния мотив за освобождаването на Захова, освен че не отговаря на условията за поста, е именно и тази сумичка от близо 10 000 лева.

Днес подробности огласи кметът на Благоевград Илко Стоянов на пресконференция. Той и екипът му били буквално потресени от разграбването по този начин. Част от екипа на Томов ощетен и не вписан в този списък също е изумен от сумите, срещу които са се разписали бившите им колеги Благоевград плати за изборите около 1 млн. лева, ето защо. Ревизията продължава .

Припомняме, че когато си тръгнаха от общината заместниците на Томов искаха да приберат и по около 20 000 лева от 6 заплати. Стоянов влезе в длъжност и осуети и това им намерение и спря и ДМС-тата и заплатките .

Така, че пари няма да получат, а ще си останат само с излагацията пред цял Благоевград, който лицемерно заблуждаваха в добрите си намерения , на които Struma. com не вярваше, наблюдавайки рабоата им отблизо, затова и се превърнахме основен враг на екипа на Румен Томов.

Тук е мястото да отчетем, че единствена, която отказа да получи парите и напуска достойно е шефът на пиар отдела Злата Ризова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене