Панаир на туризма събира в Белица гости от цяла България и Северна Македония

Панаир на туризма в Белица ще представи културата историята и традициите в България и Северна Македония. Събитието е под патронажа на кмета на  общината Радослав Ревански и ще се проведе от 27 до 29 юли.
На специални щандове селата и градовете, разположени в Източния регион на Република Северна Македония, ще представят уникалното си културно и природно наследство и съществуващото туристическо предложение. Ще бъде представено нематериалното културно наследство чрез излъчване на 3D видео карти и други видеоклипове, свързани с фолклора, музиката и други културни особености на Източния регион.
На панаира ще бъдат представени предложения за културното наследство и културния туризъм на Белица. По време на събитието ще се презентират обекти и услуги, свързани с туризма, природни и културни ценности, ще бъдат изложени местни продукти и ще бъдат показани специфични традиции и обичаи.
Специални шоу програми ще представят етническото и културното многообразие и идентичност на Община Белица и Източния регион.
„Очакват ви много песни, танци и веселие. Когато всички сме заедно е най-хубаво. Добре сте ни дошли“, казват гостоприемните домакини от община Белица.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене