Кой се страхува от кмета?

Снощи за около час ЦИК създаде истинска истерия, сред политическият елит на Благоевград. Макар и в късен час, след като институцията обяви, че възнамерява да остави лидерът на ПП ГЕРБ и кметът на Благоевград за избрани депутати мрежата гръмна. Независимо че юридически това не означава нищо, ако това решение бе останало в сила то решението беше просто едно заявление до новият председател на НС, месни екс величия не е стърпяха и демонстрираха своята искрена радост. “Нови избори”, “Край с Илко”, “ха ха ха да види сега и той…” заваляха коментари в мрежата. Нещо повече за 20 минути се появиха и нови имена за “евентуална” изборна надпревара. Съня на огладнелите кокошки за власт в Благоевград продължи само тридесет минути. След почивка ЦИК взе пак реши да уважи искането на Стоянов и Борисов и казуса приключи. Илко е кмета. Точка. Но какво ни показа минутната политическа истерия в Благоевград?

Особено активни в “радостта” си бяха представителите така нареченият “екип” Томов. То не бяха емотикони, палци нагоре, емоционални коментари, представяме си, какво е било по телефони, вайбъри, телеграми и пр. Какво ви говори това, драги читатели на Топ Преса? Кой и защо се страхува от новия кмет на Благоевград? Що за лудост беше, случилото се в снощният късен час? Истината е очевадна – някой знае, какво е оставил след себе си. И по лошо този, който знае какво е остави след себе си толкова беше изтръскан, че си вярваше че ще бъде преизбран и не си направи труда заземете след себе си. А сега метлата е в ръцете на Илко.

Ако ЦИК го беше разклатил щеше да се спечели ценно време, да има лъч надежда че поразиите няма да излязат но сега… Лошо! Илко Стоянов, категорично остава кмет и всички знаем и виждаме, че той е принципен и почтен човек. Компетентен и взискателен. Такива хора са вреди и опасни за посредствеността и далаверата, които управляваха Благоевград. И сега ще ви го докаже. Смело напред, кмете!

Имаш много работа!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене