ТЪРЖЕСТВЕНО ПРИКЛЮЧИ УЧЕБНАТА ГОДИНА И ВЪВ ВТОРО ОУ “ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“

 

Тази учебна година бе изпълнена с различни предизвикателства, с които учениците и учителите на Второ ОУ „Гоце Делчев“ се справиха успешно. Ръководсвото на училището благодари на родителите за всеотдайната подкрепа и сътрудничество. Резултатът от съвместната  работа е налице. В края на тази учебна година всички  се поздравяват  с отлични резултати, постигнати на НВО в 4. и 7. клас.

Днес свидетелства за сновно образование получиха 72 ученици от 7. клас.

Гордост  са отличниците Константина Параскова и Александра Бутилова, които на НВО по БЕЛ в 7. клас постигнаха резултат от 91 точки.

Директорът, Цветанка Петричкова, връчи свидетелства и грамоти за отличен успех на 21 седмокласници.

На церемонията по приключване на учебната година учениците получиха и грамоти за отлично представяне на олимпиади и състезания.

От името на началника на РУО Благоевград  Ивайло Златанов ,грамоти за отлично представяне на Национално състезание „Европейско кенгуру“ получиха Селин Шенгова и  Белял Куртев.

Като победители в Национално финално състезание „Стъпала на знанието. Български език и литература“ на Сдружение „10 книги“, с максимален брой точки 50, получиха грамоти четирима шестокласници:  Михаела Пулева; Кристиян Ижбехов; Димитрина Романска; Димитър Божов и един ученик от 7. клас.

Българското геграфско дружество награди със сертификати за отлично представяне на областен кръг на олимпиадата по география и икономика нашите млади географи: Стела Кавалова 5. клас, заела I място, Мария Дапева 5. клас и Атанас Литаров 6. клас.

Седмокласниците се сбогуваха с родното училище, припомняйки си своите първи  стъпки, изпълнени с вълнуващи спомени.

Ръководството на Второ ОУ „Гоце Делчев“ пожелава на всички ученици весела и слънчева ваканция!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене