Млад талант от Гоце Делчев с театрална награда от национален фестивал в Благоевград

Възитаникът  от Първо ОУ „Кирил и Методи“ в  Гоце Делчев Кристиян Бояджиев ,спечели престижна награда от националния театрален фестивал „Талантино 2021“.

Осмото издание на Детския театрален фестивал „Талантино“ 2021 се проведе 25-27 юни в Благоевград. Тази година на  на фестивала участваха 9 театрални школи от страната. Повече от 200 деца излязоха на сцената на тазгодишния фестивал.

Журито в състав  актьорите Ники Станоев, Цветан Николов- Директор на Сълза и смях, Любомир Фърков и  Калин Костадинов определи най-добрите на сцената.

Кристиян Бояджиев от град Гоце Делчев спечели Индивидуална награда в категория „Актьорско майсторство“, споделиха специално за goceto.com Кристиян е само на 9 години, но вече покорява театралната сцена с актьорския си талант. Той е един от малките актьори на театрална школа „Ер Малък“, която Бранимир Митов основа миналата година в Гоце Делчев.

Театралната школа „Ер Малък“ в Гоце Делчев спечели още една награда на „Талантино“ 2021.

Представлението „Снежанка и джуджетата“ на ТШ „Ер Малък“ спечели наградата за „Най – добро представление“  до 4 клас .

Създател на Театрално-танцовия фестивал „Талантино“ 2021 е Бранимир Митов, който е и основател на Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев“ и на ДШ „Ер Малък“ в градовете Благоевград и Гоце Делчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене