Кандидатите от ГЕРБ – СДС за област Кюстендил: Истеричното политическо поведение заличава истината и отблъсква хората от гласуване

Темата за машинното гласуване се оказва основна за предизборната кампания за 46-ото Народно събрание. Михаела Крумова, която беше депутат от коалиция ГЕРБ-СДС в предишния парламент, обясни пред жителите на с. Овчарци, че Изборният закон такъв, какъвто е в момента, е направен в полза на ДПС. На 5 май групата на ГЕРБ е внесла жалба в Конституционния съд, по който още се очаква становище. Тя сподели, че не се е чувствала добре като част от този парламент, защото там не са се обсъждали политики, а са се разрешавали стари междуличностни конфликти. „Може би има допуснати грешки. Когато човек работи, може да има пропуски. Но г-н Борисов доблестно си признава грешките. Той е голям човек, с огромно сърце. Толкова години работи за нас, сега е време ние да работим за него. Държим му го“, сподели Михаела Крумова. Тя обърна внимание на гражданското общество, което всички заедно трябва да създадем и допълни: „Държавата това сме ние. Ако всеки от нас даде нещо на държавата, ще постигнем огромен успех“.

Мишел Ваячева акцентира върху това, което е направено в с. Овчарци и община Сапарева баня през последните години. В този район има много къщи за гости, работни места за заетите в сферата на туризма и възможности за привличане на туристи. „Това се случва благодарение на стабилна кметска и централна власт. Трябва да сме позитивни и да се подкрепяме“, призова тя.

Даниел Александров е едно от младите лица в листата на коалиция ГЕРБ – СДС. Той каза, че досега не е бил част от политическа партия, не се е занимавал с политика, но високо цени това, което управлението на ГЕРБ е направило за България. Градежът е започнал и ако сега сменим управлението, всичко ще бъде разрушено, смята той. „Видяхме хора, които лъгаха по време на своите предизборни речи, но влязоха в парламента и свалиха своите маски – показаха лицата си, алчни за власт. Аз никога не съм предавал България. Не винаги съм печелил медали, но винаги съм се борил със всички сили. Състезанията са интересни, защото противниците се развиват, те също тренират усилено, борят се достойно и за победа. От това печелят и спортистите и публиката. От позора на 45-ото Народно събрание всички загубиха, но най-страшното е, че загуби България“, заяви Даниел Александров.

Д-р Александър Паризов изрази своите впечатление от предишния парламент така: „Не се чувствах никак добре, а все пак работя в психиатрия“. Той обърна внимание на диалогичността, на която е способна политическа партия ГЕРБ, и обясни, че досега в управлението на държавата тази партия винаги е имала партньори. В миналия парламент групата на ГЕРБ беше съставена от 75 депутати, готови на консенсус, компромис и конструктивен диалог в името на държавата. Но срещу тях се е изправила непреодолима преграда от хора, които се интересуват от всичко друго, но не и от законосъобразно, устойчиво и адекватно управление.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене