Стефан Делиов: Мановски се опитва да обясни, че съм длъжник на Румен Томов

Цял ден ми се иска да кажа нещо, но мълча, мълча, защото ще навредя и на хора ,които не го заслужават и са били коректни към мен!
Сега ще Ви разкажа как някои хора изядоха хляба на г-н Румен Томов, който пък е свестен като човек.
Както повечето знаете, аз бях кандидат за кмет, завършихме на едно престижно за нас място. Класирахме се след ГЕРБ, на фона на ниската активност имаме добър резултат. След изборите бе съвсем нормално да ме потърсят за подкрепа. Г-н Илко Стоянов го направи първи, културно и възпитано бях поканен на среща. На срещата му обясних, че подкрепа не мога да дам на никого, защото не мога да моля хората, гласували за мен да дадат доверието си на друг. Човека каза, че разбира и си тръгнахме по живо по здраво.
От страната на другия кандидат обаче не бе така. Типично по полицейски се звънеше на мои приятели, които биваха притискани и репресирани да ме карат да подкрепя иначе безличното ми БСП. Това ме накара да се ядосам много! Как може изобщо някой да си го позволи!? Тези хора не знаят как да потърсят подкрепа, тръгнали избори да печелят с натиск, абе ей, алооо кои бяхте вие? Плюс всичко това, г-н Милев си позволява да притеснява и хора от партията си, които ми се обаждат и се опитват да смекчат тона и да ме помолят културно за подкрепа.
Освен всичко изброено (както можете да видите в снимката в дъното на поста) Г-н Мановски се опитва да обясни, че съм длъжник на Румен Томов за нещо, за което той ме е помолил, да намерим подходящо място къде и как може да се изгради офроуд трасе в близост до мотокрос пистата в село Зелен Дол. Приех идеята с усмивка и поканих професионалисти от Самоков да кажат къде, как и какво може да се направи. Прегърнах идеята, не заради нашия клуб, както твърди господин Мановски, защото нашия клуб не кара изобщо в такъв стил, но пък за други хора, фенове на стила, ще бъде интересно. Истината обаче е изкривена супер много, това трасе не съм го искал аз, а общината, за което има моите поздравления! Всеки спорт трябва да се развивива, но да ми вменявате чувсто за задължение към някого…..мога само да Ви кажа заради тези Ви действия Вие сте “чао”! И аз ще дам личния си глас на Илко Стоянов, само заради всичко изброено нагоре. Няма да приканвам избирателите ми да го направят и те, защото гласуването по съвест е най-правилно, но аз имам причини да не гласувам за екипа на г-н Томов! И въпреки това, за него в личен план, аз не мога да кажа нищо лошо. Винаги се е държал мъжката към мен!
За финал, ще си позволя да дам съвет на г-н Томов, без да имам това право.
В началото, когато станахте кмет имахте страхотни идеи, които подкрепях съвсем искрено, след това се заобиколихте с вредни хора, които повлияха на целия град, та съвета ми е да се отървете от тях, защото те ще ви доведат до дъното, а после връщане назад няма!
Успех на изборите!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене