Стефан Делиов: Твърдо заявявам, че на балотажа, няма да подкрепя никого от кандидатите, няма да застана пред Вас, хората, които ми се довериха и да Ви моля да подарите това свое доверие на някой друг за да играем политически игри!

Здравейте!
Знам, че всички очаквате да кажа каква е моята позиция във връзка с евентуална подкрепа към един от кандидатите за кмет на предстоящия балотаж в неделя.
Ето я и нея:
Аз, Стефан Делиов, твърдо заявявам, че на балотажа, няма да подкрепя никого от кандидатите, няма да застана пред Вас, хората, които ми се довериха и да Ви моля да подарите това свое доверие на някой друг за да играем политически игри!
Не, съграждани, няма да го направя, т.к. с Вас сме на едно мнение – искаме промяна, а тази битка бе само началото за нас.
Призовавам Ви обаче за едно, излезте и гласувайте в неделя, не стойте безпричастно от страни, бъдете отговорни граждани, каквито сте били и до момента и гласувайте по СЪВЕСТ.
В противен случай избирателната активност отново ще бъде изключително ниска и в Благоевград ще бъде избран кмет от 3000 – 4000 човека, а това не бива да го позволяваме.
Нека избирателите са много, нека имаме право на глас и в последствие, защото когато излезем и гласуваме, то тогава ще можем да търсим и сметка на управляващите и ще можем да сме техен коректив и опозиция, когато е необходимо.
Нека се чуе гласа на Благоевград!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене