Община Благоевград се изгаври с децата и родителите им в очакване да видят Благоевград от птичи поглед!!!

СРАААААМ!!!

ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД ПОДАЙТЕ КОЛЕКТИВНО ОСТАВКИ…

Поредна нулева огризания!!! Това не е наше мнение, а на стотиците родители подлъгани от събитие, което вие не успяхте да организирате така, както трябва!!! Гръмко рекламираното събитие: 💥Освен силен адреналин топловъздушните балони са прекрасна възможност да се насладите на уникални гледки от птичи поглед.💥„, се провали… Не ставате за тази работа, не го ли разбрахте??? Подайте оставки и оставете общината да се ръководи от хора, които разбират от политика и как се организират събития… На събитието ви имаше само една машина за пуканки и за захарен памук… Доста по-късно се сетихте да сложите диспенсър за вода… Имайки в предвид, че доскоро ресторантьорския бизнес беше силно засегнат от пандемията, трябваше да им дадете възможността да изкарат скарите… Така и общината щеше да спечели, и самите ресторантьори. Нямате бизнес нюх, не всъщност нямате нищо… Ние няма да ви обиждаме… ще оставим това на недоволните благоевградчани и то техните коментари във вашата Фейсбук страница… (преди да сте ги изтрили)

❗❗Извиняваме се за причиненото неудобство, но скоростта и посоката на вятъра не позволяваше безопасното пилотиране с балоните. Сигурността на Нашите деца е на първо място. Благодарим Ви за разбирането.❗❗
Eli Bu: Не знам за атмосферните условия, но организацията е под всякаква критика!
Elena Ianeva: Въобще не зависи от вятъра организацията ! Зависи от това, някой да си свърши работата. Обаче, вие знаете ли какво означава да си свършиш работата?

Georgi Zherev: Спукани балони!!!

Общината организира полет с балони за деца. Записали сме се още преди една седмица, децата ми чакат с нетърпение тези прословути летежи с балони, от Парк Македония. Цяла седмица ме тормозят,-тате, тате, тате. Надуха ми ушите. И, ние стриктни, в 19.00 сме там, на уреченото място. И???! До 22.30, демек до преди минути, като спукани кондоми, се редим и си чакаме реда. Нищо не става, ей, децата ми реват и се питат, те ли са виновни, че не им идва редът. Ей, Общината, вие сте един спукан кондом. Един балон не може да вдигнете във въздуха, а сте тръгнали да управлявате. Утре ще ида до Общината и ще ви подаря кутия с кондоми. Да ви е… а и организацията. Да се извините още утре на всички деца и родители за загубеното им време.

Зорница Николова: 🎈Община Благоевград организира панорамен полет с балон, подарък за децата на Благоевград🎈

Такова въодушевление предизвика този пост. Бързаме да подадем декларации, да отидем на време. И какво видяхме, хаос! Пълен, абсолютен хаос! От начало до край! Някакви списъци се правят, но няма кой да обясни къде и кога трябва да подадеш името на детето. Един през друг, притеснени родители питат, чудят се, е в крайна сметка записахме децата. И се започна едно чакане. Става ясно, че полет няма да има. Метеорологични условия! ОК, съгласни сме! Чакаме! Чакаме! Ще издигат по малко децата, ще направят празник за тях! Чудесно! Чакаме, чакаме! Празник няма и качване в балони няма. Ама чакаме. Започват да се четат имена. Ох, най-после. Сега търпеливо ще чакаме, да чуем имената. Чакаме! Чакаме! Чакаме! Стана 23.00 часа! Отивам да видя какво се случва. Хаос, пълен хаос! Едни листчета се премятат по една маса, четат се някакви имена. Никой няма идея по кой списък точно се върви. Малки, големи, по възраст. Търпението ми се изчерпа, това на децата ми също. Тръгнах ме си, разочаровани.
Жалко за децата! Никаква организация, безотговорност и хаос!

Elena Ianeva: Подигравка с децата на Благоевград, за да си направите пиар!

Това, да се подиграваш с деца е връх на простотията,която лъха от управлението ни! И въобще не говорим за времето, а за елементарна организация!

Vikito Stoyanova: Първо да Ви кажа, че още в началното училище ни учат, че няма как да кажете “Извиняваме се!” Няма как Вие да се извините, а се казва “Моля, да ни извините” сами на себе си не се извинявайте, а помолете за прошка стотиците излъгани деца и техните родители! Неграмотници! Отново погром тотален! Отново тичате да харчите пари като луди за да правите пиар на един политически труп, но го правите на гърба на децата!!! Опомнете се!

Пролет, върви си!
Polina Petkova: При по-добра организация нямаше да има толкова нетърпеливи деца и родители. При 1200 получени декларации и 30 градусова температура можеше да осигурите сянка и вода за чакащите. Или поне да ги разпределите в двата отделни дни. Диджеят и близалките в случая не вършат много работа!
Vesela Marinova: С калпава община, калпава организация! Ако на това казвате лоши атмосферни условия, какви ли са добрите?!?! Жалко за децата, които понесоха всичко това!
Децата не бяха щастливи, защото за пореден път видяха, че организацията на общината куца ужасно много, децата бяха изнервени от безкрайното чакане и ужасната горещина и не на последно място -децата за пореден път разбраха, че всичко става с връзки в прекрасната община. Лично моите деца видяха, как записани след тях деца бяха извикани първи. И също искам да попитам, как разбрахте възраста на децата, че викахте първо малките?Аз никъде не съм споменала възраст, нито ЕГН? И също така, защо прекрасната организация не беше упоменала този факт, за да може по-големите деца да не стоят от 18ч там?
Константин Костадинов: Сигурно вятъра оказва влияние и на разгъването на балоните на тревата, както и на липсата на организация в изготвяне на списъци, и на неясния ред, в който се извикват децата???
Нина Милчева: Първо качиха децата на ПЕРСОНАЛА (шуробаджанащина), останалите в 23.20, а след нас имаше още деца, които чакаха ред, какъвто НЯМАШЕ. Останах само, защото бях обещала на детето. После съжалявахме и двамата. Разочаровахте децата на Благоевград!
Dani Shamova: Спрете да изтъквате във всеки ваш коментар,че сте качили 300 деца. Ставате смешни. От другите коментари става ясно, че на вас не ви е ясно що е то организация на подобно мероприятие. Надявам се, че ще си вземете бележка от случилото се и следващия път ще бъдат изготвени списъци с поредност на ползване от децата на вашата предлагана услуга, за да не се получава ситуацията сърдити деца и изнервени родители.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене