Народният представител от ГЕРБ Александър Мацурев: Политиката не е средство за изграждане на имидж. Парламентарната трибуна не е място за репетиция на зле написан сценарии!

Изборите приключиха и от тук нататък всички партии в новия парламент трябва да поемат отговорност. Политиката не е средство за изграждане на имидж. Парламентарната трибуна не е място за репетиция на зле написан сценарии!
От първия ден партията на Слави се отметна от мажоритарния вот, обещание, което те дадоха още през 2017 г. , когато инициираха референдум! Още в първия ден ИТН предаде гласа на хората! Тошко Йорданов си позволи да лъже от трибуната пред очите на целия народ!
Чухме политическите заявки на новите в парламента. Те самите не са с очакване, че ще просъществуват дълго. Но колкото и време да сме в този състав, моля всички колеги, от всички парламентарни групи да помнят и изпълняват това, в което се заклеха днес:
„Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на народа. Заклех се“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене