Ужас в Югозапада! Мъж увисна на бесилото в двора на къщата си

Санданчанин се обеси в барака до къщата си. Вчера малко преди 10.00 ч. Васил В. е намерен да виси на въже в дърводелската си работилница до къщата. Васил живее в кв. „Смилово” в Сандански, над Летния театър. Открит е от близките му, които го потърсили, след като не се e прибрал вкъщи за закуска. Попаднали на шокираща гледка – мъжът висял на въже в дърводелската си работилничка.

Съпругата му e пенсионерка от системата на образованието, имат син и дъщеря. От години Васил майсторил и поправял мебели в дърводелската си работилница. Каква е причината да посегне на живота си не е ясно. Съпругата и децата му са в шок от трагедията. Петър, съсед на Васил, не можеше да повярва, че няма да пие сутрешното си кафе с приятеля си.

„Много добър и скромен човек беше. На мравката път правеше, помагаше на всички в квартала, кой какви проблеми е имал с ремонти на шкафове, дървени аксесоари винаги се отзоваваше, ще ни липсва”, тъжен бе съдедът. Вчера десетки близки и приятели изпратиха Васил в последния му земен път.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене