Нарушители по пътя в Пиринско

От полицейски служители на РУ-Гоце Делчев са установени двама неправоспособни водачи, управляващи МПС с поставени регистрационни табели, издадени за други МПС.

На 16.06.2021 г. около 16:30 часа в с. Гърмен, 21-годишен от селото е управлявал нерегистриран по надлежния ред мотоциклет с регистрационна табела издадена за друго МПС, а около 18:45 часа на същата дата в с. Баничан, 38-годишен от селото е седнал зад волана на лек автомобил „Мерцедес“ с поставена регистрационна табела, издадена за друго МПС. По случаите са образувани бързи производства за извършено престъпление по чл.345 от НК.

Около 22:15 часа на 16.06.2021 г. в района на кръстовището между ул. „Рокфелер“ и ул. „Тракия“ в гр. Петрич е станало ПТП, при което лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 43-годишна водачка от гр. Петрич, завивайки на ляво не пропуска мотоциклет „Пиаджо“, управляван от 18-годишен младеж от с. Дрангово, който се блъска в задната му част. С охлузни рани по колената е пострадал мотоциклетистът, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене