Кандидатът за кмет Стефан Делиов представи основните акценти от програмата си

Стефан Делиов, кандидатът за кмет на Община Благоевград, публикува в страницата си във Фейсбук някои от основните аспекти от предизборната си програма:

„- НЕ струва почти нищо и може да бъде започнато от първия ми работен ден като кмет на Община Благоевград! – Привличане на външни инвестиции, с цел откриване на нови работни места. – Създаване на временен екип, с цел търсене на инвеститори; – Икономически облекчения за привлечените чужди фирми на територията на общината; – Бързи административни услуги до разрешение за ползване на общински терени; – Данъчни облекчения; – Разсрочени плащания. – Визуално красив, зелен и подреден град. -Асфалтирани и подържани улици и тротоари; -Повече зелени площи, паркове и градинки; -Осветление; – Общински тротоарни площи без разположени автомобили върху тях, без позиционирани стоки от складовите бази на частници, с цел приветлив изглед; – Чист и подреден град; – Богати спортни и културни календари. – Разрешаване на проблема с минералната вода в града. Превръщане на Благоевград в Туристическа Спа дестинация, предпочитана за почивка от туристите. Преобразяване на Ски писта „Картала“ в „снежна приказка“ за да привлечем почитателите на зимните спортове. – Решаване на проблема с четириногите ни приятели. – Реконструкция на съществуващия кастрационен център и назначаване на ветеринарен лекар на постоянен договор; – Изграждане на постоянен приют за настаняване на бездомни кучета и котки до тяхното осиновяване; – Партньорство с други европейски държави с цел спасяване и намиране на постоянен дом за четириногите ни приятели. – Разрешаване на проблема с мръсния въздух. – Актуализиране на глобите за замърсяване на въздуха. Засилване на контрола върху дейността на промишлените предприятия; – Стимулиране закупуването на електрически автомобили; – Информираност за граждани по програма „Енергийна ефективност“. Запознаване на хората за възможностите за преминаване от твърди горива към електричество или цялостна газификация с възможност за възвръщане на част от вложените средства. – Гласувайте с номер 4, Ние, гражданите заедно можем да вървим към по-добро!“ Това написа Стефан Делиов.

Според младият кандидат, не бива да се дават неизпълними обещания. Всеки от впусналите се в битката трябва да заложат на реални цели и да работят усърдно за тяхното постигане в общия интерес за развитието на общината.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене