Жест на благотворителност, братята бизнесмени Кадри и Суат Мехрем от Буково, безвъзмездно разчистиха с фирмена техника терена за строителството на новата джамия в Господинци

Адмирации, поклон и благодарности към фирма КСМ СТРОЙ ООД и нейните собственици, братята Кадри и Сухат Мехрем от гоцеделчевското село  Буково които са едни от първите подали ръка на жителите на гоцеделчевското село Господинци за старта на сбъдването  на тяхната голяма мечта, а именно  построяване на нова джамия.

И ако преди дни всеки минавайки покрай терена гледаше с недоверие скалисто – хълмистия скат, благодарение на благородния  жест на братята Мехрем, само за 5 дни строителната техника на фирмата им успя да премести тоновете земни и скални маси и в момента терена е на „кота нула“ и готов за полагане на основите на новия мюсюлмански храм.

Благодарим ви, благодарим ви  от сърце, благородният ви жест нека служи за пример на всички, няма нищо по- възвишено и човешко от това да подадеш ръка на хора в нужда, а за да го правиш ти трябва голямо сърце, пожелавам си като кмет на селото , вашето благородно дело да „зарази“ все повече хора, за да можем ние, жителите на с. Господинци един ден да се зарадваме на нова джамия, коментира сърцатия  кмето на селото Ахмед Ходжов.

Уважаеми жители на селото, на нас се падна честта и отговорността да запретнем ръкави, да обединим сили и кой с каквото и колкото може да помогне, за да реализираме мечтата на нашите деди и на нас самите, за да съградим храм, такъв, какъвто приляга на всички мюсюлмани приова  Ахмед Ходжов  жителите на Господинци и хората с големи и добри сърца.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене