Цветан Цветанов обеща държавно финансиране на Спортния комплекс в кв. „Еленово“

104593-cvetanov-blagoevgrad1Кметът Атанас Камбитов благодари и от своя страна обеща, че няма да ги оставят на мира

Зам. председателят на ГЕРБ и водач на листата в Първи МИР Благоевград Цветан Цветанов пое ангажимент, ако ГЕРБ са следващата управляваща партия, да могат да се реализират основополагащи инфраструктурни проекти за развитието на Благоевград, какъвто е проектът за изграждането на Спортен комплекс в квартал „Еленово“.

Очакване за съдействие и помощ при изграждането му изрази кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов.

„Ние кметовете, не само на ГЕРБ, говоря за всички колеги, ще очакваме съдействие, помощ, конкретни неща да се случват, хората да виждат, че в края на краищата вървим в една посока. Конкретно, когато говорим за Спортния комплекс, ще моля за вашето съдействие и помощ, този комплекс, за който ние вече имаме избран изпълнител на проекта за изграждане на закрит плувен басейн, с футболни игрища, с тенис кортове, да бъде финансиран от централния бюджет. Смятам, че това е отговорност на държавата“, каза градоначалникът Камбитов и допълни: „Ще търсим съдействие, ще изискваме и резултати. С една дума ще ви тормозим много“.

Цветан Цветанов обеща държавна помощ за начинанието:

„Тук има университет, има млади хора, разбира се, че тук трябва да правим всичко възможно да има достатъчно развита спортна база. Спортът е част от превенцията за по-тежки престъпления, които биха могли да стават в бъдеще“, каза Цветан Цветанов и допълни, че по-добре е енергията да отива на спортните площадки, от колкото да се наблюдава това насилие, което присъства в повечето училища в страната.   

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене