ПП „Българско лято“ търси своят лидер в Гоце Делчев, Гърмен и Сатовча!

„Листата на ПП „Българско лято“ в Благоевград е почти готова. Състои се от 22- ма души, но аз няма да бъда в нея.“ Това обяви координаторът на структурата за Петрич Илия Вачев, който беше втори в листата на отминалите парламентарни избори. Областният координаторът Константин Качулев, който е шеф на дружеството на фармацевтите в Благоевград, запазва първото си място.

„Съобразяваме се с философията на изборите, не желаем да раздвояваме и разтрояваме гласовете. Искаме да насочим гласовете към водача на листата, да не разводняваме вота и не искаме да правиме конкуренция в самите общини „, каза Илия Вачев и съобщи още, че партията е готова с нови партийни офиси- два в Петрич, един в Сандански. Предстои да се открие и в Гоце Делчев. „Вече изграждаме структурите в Гоце Делчев, срещнахме се с хора от града, проведохме срещи също и в Гърмен и Хаджидимово. Имаме доста хора, които ни подкрепят, готови сме да сформираме структурите. На местно ниво членовете на партията сами ще си определят кой ще е председател, ние няма да се месим. Важното за нас при срещите с хората е да чуем какви са проблемите им и да насочим усилията си към решаването им. Чухме и професионални мнения на агрономи за проблемите на тютюнопроизводството, което е важно за региона. Ангажирахме се да предложим решения и да ги обособим като национална политика“, добави Качулев. От партията споделят, че най- много държат на младите хора, които съставляват огромна част от членската маса.

„Работим с образовани млади хора, които искат промяна и България да догони по стандарт европейските държави.“- споделиха двамата лидери на Васил Божков в Пиринско.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене