Второкласникът Илия Кирев от Трето ОУ в Гоце Делчев с грамота и други награди

Второкласникът Илия Кирев от Трето ОУ в Гоце Делчев с грамота и други награди, сред които и покана за участие в празничната церемония на „Книговище“ по връчването на годишните награди

С грамота и други изненади се завърна вчера от София Илия Кирев от ІІ“Б“ клас на Трето основно училище „Братя Миладинови“, след получена покана да участва в празничната церемония на „Книговище“ по връчването на годишните награди.

Възпитаникът от Трето ОУ в Гоце Делчев е номиниран от онлайн платформата като един от най-резултатните и активни читатели за възрастта си сред 4000 регистрирани и се оказа сред 24-те спечелили! Постижението на Илия е 1793 точки от решени въпросници върху прочетени книги, което показва постигнато седмо ниво в класацията на платформата. Подаръци бяха изпратени и за целия клас, който е първи в община Гоце Делчев и е на 12 място в България по общ брой точки, отчетени в „Книговище“.

Учителите на класа – Емилия Москова и  Димитрия Джамбазова, се гордеят с постижението на четящия си ІІ“Б“ клас. Поздравления деца!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене