Служебният премиер обяви, че залага целия си авторитет, за да… ВИДЕО

Не мога да се ангажирам с обещание, че ще разрешим всички проблеми, но поне ще направим всичко възможно да започне процесът, заяви Стефан Янев

„Благодаря за доверието. Да бъда министър-председател е висока чест, но и огромна отговорност, аз съм човек, който не дава празни обещания. Но залагам целия си авторитет, жизнения си опит, граден с години, за това, че ще работя почтено, при спазването на върховенството на закона и в интерес на обществото. Това ще очаквам и от служебните министри“, това бяха първите думи на служебния премиер Стефан Янев.

„Очевидно наш основен приоритет е организирането и провеждането на честни избори, при стриктно спазване на законовите разпоредби.

Кратък е периодът на работа на служебното правителство. Не мога да се ангажирам с обещание, че ще разрешим всички проблеми, натрупани през годините. Но поне ще направим всичко възможно да започне процесът.

Ще настоявам всички да работят при пълна прозрачност и отчетност пред гражданите“, каза още служебният премиер.

„Единственият начин за справяне с кризите е обединението на нацията. Ще работя за диалога с българския бизнес“, допълни Янев, който благодари на здравната гилдия и на българските учители.

blob:https://www.facebook.com/0fe284d7-5952-4cdb-b791-e7503f79545f

blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене