Топ Преса: Ние подкрепяме „Има такъв народ“! Не подкрепяме политическия номад Илко Стоянов!

По повод бледите опити на няколко човека, подвластни безплатно на така наречения „депутат“ от ИТН Илко Стоянов, да ни докладват, злепоставят и оплюват заради факта, че критикуваме неговата личност, се чувстваме длъжни да уточним нещо много важно.

Опитът критиката ни към доказания политически номад Стоянов, да се приписва като атака към партията „Има такъв народ“ е меко казано – евтин и нескопосан. Топ Преса винаги е подхождала с надежда и уважение, към всички нови политически проекти, заявили решителност за промяна и по добро бъдеще за хората в страната.

Топ Преса споделя мисли като тези на президента Първанов, който публично заяви, че Слави Трифонов има държавническо мислене и сърдечно желание на промени България към по добро. Но в този стремеж, човек може да загуби фокус по периферията, от което се възползват провинциалните тарикати. Точно това е целта на Топ Преса, да следи този процес. Да покаже слабите места и податливите хора в една нова структура на промяната- търговците в храма. Топ Преса е имала достатъчно съвместна работа с „депутатът“ Илко Стоянов, който ползва наивността на няколко човека и името на Слави Трифонов за да стане кмет на град Благоевград. Топ Преса знае и вярва, че в структурата на ИТН в област Благоевград има много млади, кадърни и най – важното неопетнени хора, които трябва да вървят напред, да бъдат водачи и кандидати, да управляват… Място за „стари оцапани каки“ в новата партия – няма и не трябва да има. Топ Преса знае и вярва, че доверието от страна на ръководството на партия ИТН гласувано на бившият заместник кмет от ГЕРБ в Петрич, бившият кандидат депутат от ромската партия ДРОМ, бивш член на СДС и лидер на партия „Глас народен“ Илко Стоянов е голяма политическа грешка. Време е тя да бъде поправена навреме, защото един път предател – цял живот предател. Както предаде и ГЕРБ и СДС и Светльо Витков и ДРОМ, така ще предаде и ИТН когато няма да има нужда от нея. Топ Преса от сърце желае успех на партия ИТН. В структурата Ви има много наши приятели и читатели, не се поддавайте на пропагандата – ние не сме като Илко и неговите хора – не ви мразим. Апелираме ви да пропъдите търговците от храма! Илко вече продава доверието Ви за не малко пари! Фактите са на наша страна и ще Ви го докажем. Промяната е възможна с нови неопетнени хора. Нови лица! Млади и кадърни, каквито в ИТН има в изобилие. Заложете на тях и победата е сигурна! Що е написала Топ Преса все е станало – помнете! Когато преди година демонстративно критикувахме „новото“ управление на Благоевград, на ден ни плюха десетки негови защитници, днес вече те са наши приятели, разочаровани от „убитите надежди“ и увереността, че сме били прави за всичко. Не повтаряйте грешката им, приятели от ИТН! Успех и Ви благодарим, че следите редовно страниците на Топ Преса. Битката продължава… #илкостояновеполитическиномад

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене