Борисов извънредно обяви връща ли мандата ГЕРБ

Приемам решението на Изпълнителната комисия на партията да върнем мандата с проектосъстава на правителството

Метнали се на служебните коли, гласували си заплати над 10 000 лева

Приемам решението на Изпълнителната комисия да върнем мандата с проектосъстава на правителството. Това заяви Бойко Борисов на живо във фейсбук.

Както бях обещал, след изборите дадох път на нови хора, които да не дразнят, а напротив. Градивно, в пандемични условия на тежка криза да помогнат с каквото могат в такава ситуация. Решили са с писмо – добре. Ние добре запомняме това, което са направили.

Най-лесно е да откажеш разговор и среща, защото на такива трябва да дадеш аргументи – за и против. За това приемам решението на изпълнителната комисия да върнем мандата с проектосъстава на правителството.

Българските граждани видяха как би изглеждал наш кабинет в такава „революционна“ ситуация. Революцията свърши за няколко дни.

Видях вчера как се метнаха на депутатските мерцедеси, за които говореха, че слизат. Видях първите им практики – да си вдигнат заплатите над 10 000 лева. Видях как се върна най-порочната практика в парламента – гласуването с чужди карти, именно от ИТН го сториха. Те за радост не знаят, че преките излъчвания носят риск.

Чухме как не трябва да им се дава думата от опозицията – все неща, за които ни упрекваха нас…

Вчера това, което приехте, е абсурд за мен. Адвокатите на мутрите, защото мутрите си вкараха адвокатите в парламента.. До обед техните кантори ще защитават престъпниците и съответно прокурорите ще пледират…

Виж, Фандъкова, какво приеха депутатите в българския парламент – до обяд адвокатите на мутрите са в съдебната зала, а следобед привикват главния прокур и върховен съдия да им се отчетат по тези дела. На какъв етап са, какво се работи… Те там ще ги мачкат. Каква независимост на съдиите ще има?! То всеки ще гледа да е добре с адвокатите, за да може това изслушване в парламента да им мине по-гладко.

Над 10 бона заплати, да няма отпечатък при гласуване… Да не говорим за лъжите за мажоритарен вот – татко ще ми купи колело, ама друг път.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене