Протест на превозвачите днес в Гоце Делчев!

И района на Гоце Делчев ще бъде блокиран в понеделник. Всички автобуси, които преминават, тръгват или спират в града, няма да изпълняват линиите си. Това научи 4 ВЛАСТ от представители на местните транспортни компании.

Без транспорт ще останат жителите на 72 населени места в региона, за които автобусите са единствената алтернатива. Няма да се изпълняват редовни линии  Гоце Делчев – София, Гоце Делчев – Благоевград, Гоце Делчев – Пловдив, Ваклиново – София, Ваклиново – Благоевград, Ваклиново – Гоце Делчев, Годешево – София, Годешево – Благоевград, Годешево – Гоце Делчев. Няма да пътуват и автобусите от и за Гърмен, Сатовча, Плетена и Хаджидимово.

Превозвачите от региона ще се присъединят към националния протест на колегите им от цялата страна заради увеличаването на обхвата на тол системата и високите такси. Те са категорични, че актът на недоволство ще продължи докато обхватът и размера на таксите не бъдат намалени.

От Община Гоце Делчев потвърдиха, че са получили уведомление за преустановяване на изпълнението на редовните линии на автобусите от 13 януари.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене